İLKOKUL

İlkgüneş İlkokulu, hedeflere ulaşabilmek için akademik, sosyal, sanatsal ve sportif yönlerden donanımlı öğrenciler yetiştirmeye önem verir. Bu bilinçle yola çıkan kurum; Milli Eğitim programıyla birlikte; lisemizin IB eğitim organizasyonuna dahil bir lise olması nedeni ile öğrencilerimizi bu beklentiye uygun özellikte yetiştirebilmemiz için PYP (İlk Yıllar Programı) esas alınarak öğrenci merkezli çalışmalarını sürdürmektedir. Bu şekilde öğrencilerimiz öğrenmeye istekli, sorgulayan, araştıran ve özgüvenli bireyler olarak yetiştirilir. Öğretmenlerimiz veli iletişimine önem verir, öğrencilerin akademik gelişimlerinin takiplerini yaparlar.
İlkgüneş İlkokulu
  • Ortak bir amaca ulaşmak için, öğretmen, öğrenci ve velilerinin birlikte sorumluluk almasını sağlar.
  • Ne öğrenildiğinin yanı sıra, nasıl öğrenildiğine önem veren bireyler yetiştirir.
  • Öğrencilerinin bireysel gereksinimlerini dikkate alır, öğrenmeyi kolaylaştıran olanakları sunarak öğrenmelerini kolaylaştırır.
  • Her bireyin zihinsel, duygusal, fiziksel gelişimini gerçekleştirmesi için gerekli duyarlılığı gösterir.
  • Öğrencilerini, insan ilişkilerinin sevgi, dürüstlük, adalet ve saygıya dayandığının bilincine ulaştırır.